Ghiduri chirurgicale

Predictibilitate, control si precizie. Sunt doar o parte din caracteristicile cheie ale solutiilor chirurgicale ghidate. Fie ca intentionezi sa le folosesti pentru poziționarea și inserția implantelor, modelarea câmpului operator (bone reduction, bone spliting) sau recoltarea ghidata de os (bone grafting), ghidurile chirurgicale sunt soluții care pot ajunge foarte ușor, prin pachetele oferite de DDS, la îndemâna oricarui specialist.

  • poziționarea și inserția implantelor
  • modelarea câmpului operator (bone reduction, bone spliting)
  • recoltarea ghidata de os (bone grafting)

Sunt soluții care pot ajunge foarte ușor, prin pachetele oferite de DDS, la îndemâna oricarui specialist.

Solutia completa

Backward planning este principiul care sta la baza protocolului de proiectare si executie a ghidurilor chirurgicale. DDS vine in completarea echipei chirurg – protetician – technician pentru a asigura succesul fiecarui caz, planificat individual.

Backward planning

Este prima data cand implantul va urma calea planificata, si nu calea minimei rezistente asa cum ne-au obisnuit.

Protetica formidabila

Toate proiectele pe care le conducem sunt orientate protetic. Astfel, anticipand pozitia viitoarelor lucrarilor protetice - atat estetic, dar mai ales functional, vom putea asigura un ax de emergenta al bontului din implant cat mai corect.

Mecanica optima

Probabil factorul care influenteaza cel mai mult durata de viata a implantului, care va face constant diferenta intre rata de supravietuire si succes a lucrarilor, mecanica, este mai usor de inteles si controlat.

Precizie

Intr-un protocol “fully guided” vei putea asigura pozitia mezio distala, angulatia in toate planurile si adancimea de insertie a implantului cu precizie maxima.

Rapiditate

Viteza de executie fiind una ridicata, durata cazurilor ajunge sa se reduca la jumate din durata unei operatii conventionale.

Stabilitate primara

Prin insertia ghidata a implantului ii vei putea oferi stabilitatea primara necesara procesului de osteointegrare. Chiar si in cazurile in care implantul nu este complet integrat in os sau necesita reconstructii.

Pentru orice detalii legate de protocolul de colaborare, preturi sau sugestii pentru cazurile pe care urmeaza sa le abordezi, bazate pe experienta pe care am acumulat-o pana acum, contacteaza-ne cu incredere!