Gutiere Ortodontice

Mereu cu gandul la rezultatul final

Gutiere Ortodontice

Gutiera ortodontică este o alternativă practic invizibilă și detașabilă față de brațele tradiționale care îndreaptă și aliniază dinții.
Din punct de vedere clinic dovedit a fi la fel de eficace ca și acoperișurile ortodontice regulate, eon Aligner este o soluție mai igienică și confortabilă decât brațele metalice tradiționale.

  • GUTIERE INVIZIBILE

sunt fabricate dintr-un material medical, material aprobat de FDA, care este practic invizibil; ceea ce înseamnă că vă puteți corecta dinții fără ca cineva să observe!

  • ELEGANT SI ESTETIC

Spre deosebire de armături metalice sau ceramice, alignerele sunt detașabile! Acest lucru face ca periajul si dentarea dintilor sa fie o sarcina usoara in loc de o corvoada. Cel mai bun dintre toate, puteți mânca ceea ce vă place.

  • FOARTE EFICIENT

Ia-ți zâmbetul perfect cu gutierele ortodontice! Alinierele clare sunt dovedite științific a fi la fel de eficiente ca și aparatele fixe și alte tratamente ortodontice pentru corectarea unei game largi de malocluziuni.

  • TEHNOLOGIA DE ULTIMA GENERATIE

Mulți dintre noi suferă de o formă de malocluzie. Majoritatea dintre noi aleg să nu suferim nici un tratament din cauza dificultăților asociate cu parantezele metalice. La urma urmei, cine ar vrea să treacă prin toate durerile, sângele și lacrimile în mod voluntar. Noi, de la DDS, credem că corectarea dinților strâmbi nu trebuie să fie un proces complicat sau să vă compromită stilul de viață. Folosim cele mai recente tehnologii și cercetări dentare pentru a vă oferi cel mai confortabil aliniere.

Suntem pregatiți să facem față oricarei provocări, indiferent de complexitatea cazului. Soluțiile ortodontice oferite de DDS sunt concepute pentru confortul specialistului si satisfacția pacienților. Ne asiguram ca atingem cele mai înalte standarde de performanta indiferent ca este vorba despre gutiere ortodontice, gutiere de bruxism, gutiere pentru colare indirectă sau deprogramatoare.