Imagistica

Imagistica

Imagistica

Exista situatii in care un protocol “full-digital” poate sa aduca avantaje semnificative experientei pacientului si a medicului curant. Inlocuind tehnicile clasice de amprentare, scanarea intraorala achizitioneaza, la o precizie formidabila, zonele de interes ale cavitatii bucale .

  • SCANARE INTRAORALA

Cea mai vansata tehnologie de capturare a campului protetic. Fara materiale de amprenta, senzatii neplacute sau erori in procesul de amprentare.

  • VERSATILITATE

Procesarea digitala a campului protetic si precizia scanarii vor contuce catre o aboradare multidisciplinara ce va creste sansele de reusita ale tratamentului

  • EFICIENTA

Colaborarea membrilor echipei este mai usoara decat oricand. Nu mai lucram cu modele de gips, greu de stocat sau transportat. Totul este transfeat digital.

Suntem pregatiți să facem față oricarei provocări, indiferent de complexitatea cazului. Soluțiile ortodontice oferite de DDS sunt concepute pentru confortul specialistului si satisfacția pacienților. Ne asiguram ca atingem cele mai înalte standarde de performanta indiferent ca este vorba despre gutiere ortodontice, gutiere de bruxism, gutiere pentru colare indirectă sau deprogramatoare.