ICX by Medentis

ICX Master Active

ICX by Medentis

Solutia ghidata

ICX by Medentis

ICX templant

ICX by Medentis

Suprafata

Implanturi Dentare

Pentru ca stim ca iti doresti sa folosesti doar solutii premium pentru pacientii tai iti propunem o combinatie unica inre calitate si un pret correct. Medentis este o comapnie internationala care se concentreaza pe implantologie dentara, stomatologie estetica si protetica CAD / CAM. De la începutul anului 2010, sistemul ICX a fost printre cele zece cele mai reușite sisteme de implant din Germania. DDS Romania este unic distribuitor al produselor Medentis in 14 judete din Romania.

SWITCH-PLATFORM

Conceptul de Switch-Platform favorizează o stabilitate a tesuturilor la interfata Implant/Bont.

CONEXIUNE CON-HEX

Conexiunea con-hex reprezinta una din cele mai performante sisteme de interfata intre implant si zona protetica asigurand stabilitate si sigilare optima, caracteristici esentiale pentru rezultate de elita.

SUPRAFATA

Suprafața implanturilor ICX-templant® este sablată la temperatură ridicată permițând morfologiei suprafeței osteophilic având o structură bimodală pentru ancorarea biologică și mecanică sigură a osului de materialul în micro intervalul.

GEOMETRIA

Geometria sistemului ICX-implant este conceputa cu ajutorul unui design avansat și se bazează pe principii functionale. Filetul apical al acestui sistem de implant este conceput în așa fel încât sa ofere o stabilitate primara ridicată în timpul autofiletarii.

STABILITATE

La nivelul umarului implantului se obtine o atasare buna a osului crestal datorită microtesiturilor din aceasta zona, ceea ce îi confera o stabilitate sigură și durabila a osului perimplantar și a tesutului moale.

DESIGN

Designul spirei implantului ICX ofera o condensare optima și o compactare buna a tesutului osos spongios, proprietate care îl pozitioneaza în gama implanturilor de top.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum ipsum non arcu pellentesque, et maximus ipsum ultricies. Pellentesque pharetra tellus non ultricies ultricies. Ut elit nibh, lobortis ac elementum at, vestibulum vel velit. Morbi malesuada metus quis urna consequat ultrices. Cras dignissim tellus mi, a aliquet leo pellentesque at. Praesent venenatis iaculis sem sit amet ultrices.